Over mij

Wonende in een natuurgebied in de bossen van ’s-Graveland, bedenk ik gerechten voor mijn opdrachtgevers. Als Chef-kok ben ik thuis in de klassieke en de eigentijdse keuken. Typerend voor mijn stijl van koken is vers, kleurrijk en gevarieerd.

Ik kook graag bij mensen thuis met speciale aandacht voor de omgeving, voorkeur en smaak. Elk event is voor mij een nieuwe uitdaging en een feest om te mogen vormgeven.

Mijn achtergrond

Als kind was ik gek op zoetigheid maar al mijn zakgeld ging op aan het kopen van mijn favoriete kinderboeken. Vindingrijk als ik was ging ik daarom zelf zoetigheid bakken uit het kookboek van mijn moeder en was mijn interesse gewekt voor bakken en later ook koken.

Mijn grootmoeder waar ik met enige regelmaat logeerde, gaf vaak etentjes voor vrienden. Ik keek dan letterlijk door de spijlen van de trap naar die mooi gedekte tafels met prachtige serviezen. En dan die heerlijke geuren die uit de keuken kwamen. Iedereen was altijd blij op deze avonden en de kamer vulde zich met vrolijk geroezemoes. Deze herinneringen zijn mij nog steeds dierbaar en vormen voor mij een bron vol inspiratie als ik een catering verzorg bij mensen thuis.

Tijdens mijn koksopleiding ben ik trouw gebleven aan mijn eigen kookstijl en heb deze hooguit wat verfijnd door de jaren heen.