Uw lunch aan huis tot in de puntjes verzorgd

Heerlijk buiten in de tuin of gezellig binnen aan tafel.

De lunch catering mogelijkheden op een rij

Shared dining

Eten zoals de Italianen zo goed kunnen, zittend aan lange rijkelijk gedekte tafels met familie en vrienden. Gerechten uit de Italiaanse, Franse, Marokkaanse, Arabische of Spaanse keuken, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Met familie en vrienden genieten van een heerlijke lunch aan huis en de tijd even vergeten. Mocht u op een mooie locatie willen lunchen dan kan dit indien gewenst op een prachtig onderhouden tuinderij. Een rondleiding door de tuin behoort tot de mogelijkheden en wordt er verteld over de geschiedenis van het landgoed en bijbehorende tuin.

Meerdere gangen

U kunt ook kiezen voor een meergangen lunch. Ik bespreek dan samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een meergangen menu op maat en naar uw wensen.

Vegetarisch of vegan

Of het nu een sjiek gangenmenu is of een eenvoudige maar stijlvol plattelands lunch. Er zijn tegenwoordig veel gasten overgestapt naar een vegan lifestyle. Speciaal voor deze gasten zorg ik voor een lekker vegan alternatief. De vegan keuken is een heerlijke keuken en zeer gevarieerd.

Wat anderen over mij zeggen

Zowel in groter als in kleiner gezelschap van Daniëlle’s kookkunsten genoten. Een perfecte thuiskok die je het gevoel geeft alsof je je in een restaurant waant en alles is tot in de puntjes verzorgd!

H.E.

Eerlijke gerechten en allemaal even vers! De smaken zijn bijzonder lekker, origineel en voor ieders smaakwil wat. Kortom, een aanrader deze catering.

Tanja Stropsma

Genieten in de ruimste zin van het woord

Uw handen vrij om uw gasten alle aandacht te kunnen geven en zelf ook zorgeloos van het eten te kunnen genieten. Ik zorg dat uw lunch aan huis tot in de puntjes is verzorgd.

✓ Heerlijk eten van goede kwaliteit
✓ Stijlvol gedekte tafel
✓ Binnen of buiten
✓ Van 2 tot 50+ gasten
✓ Vlees, vis, vegetarisch of veganistisch
✓ Bijzondere wensen zijn bespreekbaar

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

De lunch catering mogelijkheden zijn bijna onbeperkt; van een luxe meergangenmenu tot een Mediterrane plattelands maaltijd. Ik kom graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Op basis van uw wensen en budget maak ik vervolgens een offerte op maat.

Is het mogelijk om servies te huren?

Ja, dit is mogelijk. Om de plattelands sfeer te benadrukken is het zelfs mogelijk om sfeerverhogend ‘grand mère’ servies te huren.

In welke regio ben je actief?

Ik ben met name in het Gooi en omstreken actief met mijn catering bedrijf. In Bussum, Laren ’s-Graveland, Hilversum en in of rond Amsterdam actief. Echter kook ik ook met enige regelmaat in en rond Groningen.