Uw diner aan huis tot in de puntjes verzorgd

Heerlijk buiten in de tuin of gezellig binnen aan tafel.

De diner catering mogelijkheden op een rij

Shared dining

Eten zoals de Italianen zo goed kunnen, zittend aan lange rijkelijk gedekte tafels met familie en vrienden. Gerechten uit de Italiaanse, Franse, Spaanse, Marokkaanse, of Arabische keuken, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Samen met familie en of vrienden genieten van een heerlijk diner aan huis en de tijd even vergeten.

Meerdere gangen

U kunt ook kiezen voor een meergangen diner. Ik bespreek dan samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een meergangen menu op maat en naar uw wensen.

Vegetarisch of vegan

Of het nu een sjiek meergangenmenu betreft of een eenvoudige maar stijlvolle plattelands lunch of diner. Er is een groeiende groep gasten tegenwoordig die overgestapt zijn naar een vegan lifestyle. Speciaal voor deze gasten zorg ik voor een lekker vegan alternatief. De vegan keuken is een heerlijke keuken, kleurrijk en zeer gevarieerd.

Wat anderen over mij zeggen

Danielle doet al 10 jaar al mijn cateringen, privé en zakelijk. Zij ontzorgt je op een elegante, degelijke en openminded manier en wat nog belangrijker is: ze weet met zuivere ingrediënten echt tientallen heerlijke gerechten te maken die altijd bij iedereen in de smaak vallen. Haar helderheid in communicatie heb ik hoog in het vaandel staan, de kwaliteit van haar catering is van zeer hoog niveau.

Tjalf Sparnaay

We hebben Danielle Wolters meerdere malen ingezet voor catering, zowel voor een grotere groep als voor een diner met 8 personen. Danielle is een uitstekende kok, weet mooie smaken te creëren en werkt met verse producten. Ook de taarten van Wolters zijn heerlijk, of als toetje of bij de koffie/thee. Niet alleen het eten heeft de aandacht, ook wordt er goed meegedacht over de aankleding, aantal gangen, servies, locatie, timing etc. Voor ons fijn, goed voorbereid, goed georganiseerd en fijn ontzorgt. Daarbij is Danielle een leuk mens, betrokken en enthousiast. We kunnen van harte aanbevelen haar in te zetten, ga zeker in gesprek!

Hans Joosten

Genieten in de ruimste zin van het woord

Uw handen vrij om uw gasten alle aandacht te kunnen geven en zelf ook zorgeloos van het eten te kunnen genieten. Ik zorg dat uw lunch of diner aan huis tot in de puntjes is verzorgd.

✓ Heerlijk eten van goede kwaliteit
✓ Stijlvol gedekte tafel
✓ Binnen of buiten
✓ Van 2 tot 100+ gasten
✓ Vlees, vis, vegetarisch of veganistisch
✓ Bijzondere wensen zijn bespreekbaar

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

De diner catering mogelijkheden zijn bijna onbeperkt; van een luxe meergangenmenu, een walking dinner, shared dining, tot een Mediterrane plattelands maaltijd. Ik kom graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Op basis van uw wensen en budget maak ik vervolgens een offerte op maat.

Is het mogelijk om servies te huren?

Ja, dit is mogelijk. Om de plattelands sfeer te benadrukken is het ook mogelijk om speciaal platteland vintage stijl servies te huren.

In welke regio ben je actief?

Ik ben met name in het Gooi en omstreken actief met mijn catering bedrijf. In Bussum, Laren ’s-Graveland, Hilversum en in of rond Amsterdam actief. Echter kook ik ook met enige regelmaat in en rond Groningen.