Uw high tea aan huis tot in de puntjes verzorgd

Heerlijk buiten in de tuin of gezellig binnen aan tafel.

Eigentijdse high tea met Engelse klassiekers

Afkomstig uit Engeland, is de high tea immens populair. Behalve onbeperkt koffie en thee, krijgt u allerlei heerlijks, hartig en zoet gepresenteerd. De samenstelling van de high tea wordt in overleg met de gastvrouw/heer bepaald.

Wat anderen over mij zeggen

Je hebt onze dag gemaakt Danielle. Er was nergens tekort aan. Volgende keer weer?

Ellen ten Brake

Zowel in groter als in kleiner gezelschap van Daniëlle’s kookkunsten genoten. Een perfecte thuiskok die je het gevoel geeft alsof je je in een restaurant waant en alles is tot in de puntjes verzorgd!

H.E.

Genieten in de ruimste zin van het woord

Uw handen vrij om uw gasten alle aandacht te kunnen geven en zelf ook zorgeloos van het eten te kunnen genieten. Ik zorg dat uw high tea aan huis tot in de puntjes is verzorgd.

✓ Heerlijk eten van goede kwaliteit
✓ Stijlvol gedekte tafel
✓ Binnen of buiten
✓ Van 2 tot 50+ gasten
✓ Hartigs en zoet
✓ Bijzondere wensen zijn bespreekbaar

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

De catering mogelijkheden voor een high tea zijn bijna onbeperkt. Ik kom graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Op basis van uw wensen en budget maak ik vervolgens een offerte op maat.

In welke regio ben je actief?

Ik ben met name in het Gooi en omstreken actief met mijn catering bedrijf. In Bussum, Laren ’s-Graveland, Hilversum en in of rond Amsterdam actief. Echter kook ik ook met enige regelmaat in en rond Groningen.